w

Ledig stilling

NSK er et tradisjonsrikt og framtidsrettet energiselskap med sterk lokal forankring. Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver og utviklingsmuligheter for deg som vil bo og arbeide i Nord-Salten. Våre betingelser er konkurransedyktige, og vi har gode personalordninger for alle ansatte. Nord-Salten Kraft AS har over 50 ansatte og hovedkontor på Ulvsvåg i Hamarøy kommune. Selskapet driver nettvirksomhet i kommunene Hamarøy, Steigen, Tysfjord og Sørfold, kraftproduksjon på 5 kraftverk, utbygging og drift av bredbånd samt strømsalg til private/næringsliv. Nord-Salten Kraft AS har ca 6 500 kunder.

25.10.201609:24 Tone Jespersen

Sommerjobb i Nord-Salten Kraft

Også i år tilbyr Nord-Salten Kraft sommerjobb til ungdom i regionen i perioden medio juni-medio august. Vi er på jakt etter deg som har arbeidslyst og er glad i å være utendørs. Du må minimum ha fylt 16 år før 1. juni. Vi skal ha sommerarbeidere på nettdrift i Steigen og Ulvsvåg, og i kraftproduksjon (oppmøte Rekvatn kraftstasjon). Arbeidstid er kl 0730-1500.

Søknaden skal minimum inneholde følgende opplysninger (mangelfulle opplysninger kan gjøre at søknaden forkastes):

Navn

Adresse

Fødselsdato

Telefonnummer

E-post

Hvilke sertifikat har du?

Gjennomført skolegang

Ønsket arbeidssted; Kraftproduksjon med oppmøtested Rekvatn (Hamarøy), Nettdrift med oppmøtested Ulvsvåg (Hamarøy) eller Nettdrift med oppmøtested Bogøy (Steigen)

Tidligere arbeidserfaring i Nord-Salten Kraft; hva og når

Gjennomførte kurs i regi av Nord-Salten Kraft; hvilke og når

Eventuelt annen tidligere arbeidserfaring

Hvilke uker i perioden medio juni til medio august kan du jobbe?

Søknad sendes til firmapost@nordsaltenkraft.no og merkes med "Søknad sommerjobb" i emnefeltet, alternativt sendes per post til Nord-Salten Kraft AS, 8276 Ulvsvåg. Søknadsfrist er 5. april.

Øvrige stillinger

Hvis du er interessert i å undersøke jobbmulighetene i NSK må du gjerne ta kontakt med viseadministrerende direktør Tone Jespersen på e-post tone.jespersen$nordsaltenkraft.no, på mobil 93451905, eller komme innom vårt hovedkontor i Ulvsvåg.